• 1404/07/15 - 07:53
  • - تعداد بازدید: 109
  • - تعداد بازدیدکننده: 94
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZqQLo

برگزاری دوره آموزشی مدیریت کترینگ بیمارستانی در بیمارستان شهدای هفتم تیر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای هفتم تیر دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ روز دوشنبه ۱۴ مهرماه، دوره آموزشی «مدیریت کترینگ بیمارستانی» با هدف آشنایی و مرور فرآیندهای مدیریت خدمات غذایی در بخش‌های تغذیه بیمارستان‌ها، با حضور زهرا سلطانی مسئول تغذیه معاونت درمان، احسان رمضانپور مسئول تغذیه این مرکز و جمعی از مسئولین تغذیه بیمارستان‌های حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، در بیمارستان شهدای هفتم تیر برگزار شد.  

 

در این دوره، شرکت‌کنندگان به بررسی استانداردهای خدمات غذایی، چالش‌های اجرایی، و راهکارهای ارتقاء کیفیت تغذیه بیماران پرداختند. همچنین، تجربیات عملی در زمینه نظارت بر عملکرد کترینگ‌ها و بهینه‌سازی منابع تغذیه‌ای به اشتراک گذاشته شد.

 

برگزاری این دوره در بیمارستان شهدای هفتم تیر، به عنوان میزبان، فرصتی برای هم‌افزایی علمی و اجرایی میان مسئولین تغذیه بیمارستان‌ها فراهم آورد و گامی مؤثر در جهت ارتقاء سلامت تغذیه‌ای بیماران و بهبود خدمات درمانی محسوب می‌شود.

 

  • گروه خبری : اخبار برتر,درمان و پزشکی
  • کد خبر : 358897
کپی لینک کوتاه:
 حبیب بشیری
خبرنگار:

حبیب بشیری

تصاویر

برگزاری دوره آموزشی مدیریت کترینگ بیمارستانی در بیمارستان شهدای هفتم تیر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید